Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

En İyi Nemlendirici Önerisi

22-03-2022 22:48
En İyi Nemlendirici Önerisi

Nemlendiriciler su bazlı ve yağ bazlı nemlendiriciler olmak üzere ikiye ayrılırlar. Bugün su bazlı nemlendiricileri sizin için inceliyoruz. Su bazlı nemlendirici nedir? Cildinize hangi nemlendiricinin iyi geleceğini ve su bazlı nemlendiricileri nasıl kullanmanız gerektiğini anlatıyoruz. 

Su bazlı nemlendiricileri, yağ bazlı nemlendiricilerden ayıran detayları anlatmakla başlayalım. İlk olarak, nemlendirici satın alırken ürün içeriklerini okuyarak ürünlerin su bazlı mı yoksa yağ bazlı mı olup olmadığını anlayabilirsiniz.

 

 

Su bazlı nemlendiriciler, yapıları gereği cildinizde ağırlık yaratmaz,  gözeneklerin tıkanmasına yol açmazlar. Bu nedenle, yağ bazlı kremlerin aksine makyaj altı uygulamasında su bazlı kremler rahatlıkla kullanılabilir.

Su bazlı nemlendiriciyi nasıl tanırsınız?

Su bazlı nemlendiriciler tüm cilt tipleri için uygundur. Su bazlı olan kremleri incelediğinizde en üst sırada aqua yani su yer alır. En iyi su bazlı kremlerin içeriğinde mutlaka cildi yumuşatma ve besleme etkisi olan E vitamini ve hyaluronik asit olmasına dikkat etmelisiniz. Su bazlı nemlendiricilerin formülleri daha ince ve hafif yapıda olduğu için gün içinde sıklıkla uygulayabilirsiniz. Su bazlı nemlendiriciler, yapıları gereği cildinizde ağırlık yaratmaz ve gözeneklerin tıkanmasına yol açmaz. Bu nedenle, yağ bazlı kremlerin aksine makyaj altı uygulamasında su bazlı kremler rahatlıkla kullanılabilir.

 

Yağ bazlı nemlendiriciler, gözenekleri tıkama olasılığı olduğu için ciltte istenmeyen yağlanma ve parlamalar oluşturabilir. Yağlı cilt tipleri, yağlanmaya ve parlamaya müsait olduğu için her zaman su bazlı nemlendiricileri terci etmeliler.

 

“En iyi su bazlı kremlerin içeriğinde mutlaka cildi yumuşatma ve besleme etkisi olan E vitamini ve hyaluronik asit olmasına dikkat etmelisiniz.”

En iyi nemlendiriciler arasında gösterilen GOSIV Nemlendirici Krem, su bazlı formülü sayesinde oldukça hafif bir yapıya sahip. Cildinizde nemli, aydınlık ve tazelenmiş bir görünüm yaratırken, cildiniz tarafından hızla emilir. Hyaluronik asit ve organik Aloe Vera  içeren nemlendirici krem, nemi cildinize hapsederek kurumasına engel olur. İlk kullanımdan itibaren cildinizi ferahlattığını ve tazelediğini fark edeceksiniz.

 

GOSIV su bazlı nemlendirici, cildinizi uzun süre nemli tutmak için yeterli bir ürün. Hem yazın, hem de kışın kullanabileceğiniz nemlendirici kremi, sabah ve akşam düzenli kullanmak cildinizin daha canlı, nemli ve ışıltılı görünmesini sağlar.

 

Formülündeki Hyaluronik asit, E vitamini, hydrolyzed rice protein, antioksidan etkili bitkisel aktifler sayesinde cilt sebumunu dengeler, cilt bariyerinin güçlenmesini sağlar, gözenekleri sıkılaştırır.

Cildinizin ihtiyacı olan nemi, en hafif ve ince yapılı nemlendirici ile almak isterseniz GOSIV su bazlı nemlendirici kremi denemenizi öneririz. 


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.