Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Yaban Mersini ve Yaşlanma Karşıtı Cilt Bakımı

10-04-2022 21:52
Yaban Mersini ve Yaşlanma Karşıtı Cilt Bakımı

Antioksidan özelliği ile öne çıkan yaban mersini, C vitamini, manganez ve lif bakımından oldukça zengindir. Yaban mersinine koyu rengini antosiyaninler verir. “Polifenolik kimyasallar” olarak bilinen antioksidan bileşiklerin en önemli kaynaklarından biridir.

 

Yaban mersininin, cildi besleyici ve sıkılaştırıcı özellikleri, cildi güçlendirerek, serbest radikallere karşı korumaya yardımcı olur.

 

Yaban Mersininin Cilde Faydaları

Yaban mersini, cilt için sağladığı faydaları kanıtlanan meyvelerden biridir. “Tanenler” olarak da bilinen antioksidanlar içeren bir meyvedir. Tanenler, bir bitkideki antioksidanların büyük bir bölümünü oluşturduğunda cilde faydalı hale gelir.

 

Cildi canlandırır: Yaban mersini yaprakları, cildi canlandırma ve parlaklık kazandırma özelliğine sahip arbutin bileşiği içerir. Bu bileşik, doğal bir glikozittir. Cilde rengini veren melanin pigmentinin üretimini engelleyerek, hiperpigmentasyonu önler. Böylece ciltte parlaklık sağlar ve lekeleri önlemeye yardımcı olur.

Yaşlanma karşıtıdır: Yaban mersini, ayrıca, flavonoidler ve antosiyanositler içerir. Bu bileşenler, yaşlanmayı önlemeyi amaçlayan güzellik ürünlerinde kullanılır. Yaban mersininin, cildi temizleyici, sıkılaştırıcı ve besleyici özellikleri, cildi güçlendirerek, serbest radikallere karşı korumaya yardımcı olur.

Kızarıklıkları giderir: Yaban mersini içerikli kozmetik ürünleri, cildi sakinleştirir. Ayrıca, cildi kızarıklık belirtilerine karşı güçlendirir.

 

Yaban mersini içeriğinde bulunan antioksidanlar;

-        A, B, C vitaminlerinden zengindir

-        Cilt hücrelerini güçlendirir

-        Cildin nemini korur

-        Hücre yenilenmesini hızlandırır

-        Cildin yağ oranını dengeler

-        Cilt tonunu eşitlemeye yardımcı olur

-        Anti-enflamatuar özelliktedir

-        Sivilce oluşumunu engeller 

-        Ciltte yaşlanmanın etkilerini azaltır

-        Cildi güneşe bağlı hasarlardan korur

-        Ciltteki koyu renkli lekeleri iyileştirir

 

GOSIV Anti Aging Serum, içeriğindeki yaban mersini sayesinde cildinizi canlandırırken,  yaşlılık belirtileri ile savaşmanıza yardımcı olur.

İçeriğinde yer alan ölmez otu, organik aloe vera jeli ve C vitamini sayesinde, ölü hücreleri cildinizden uzaklaştırarak, yeni hücre oluşumunu destekler. Yaşlanma belirtileri ile savaşan GOSIV Anti Aging Serum ile cildiniz anında daha canlı, aydınlık ve ışıltılı bir görünüme sahip olur.

En etkili sonuç için GOSIV Nemlendirici Krem ve GOSIV Göz Çevresi Kremi ile birlikte kullanmanızı öneririz.

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.